Λίγα λόγια για μας …………..

      Το πρώτο βήμα έγινε από τον Γεώργιο Βορρια με εγκατάσταση και ίδρυση της εταιρείας  Γ.ΒΟΡΡΙΑΣ & ΥΙΟΙ  Ε.Π.Ε. με διακριτικό τίτλο  ‘ΝUTS PERFECT L.T.D.’ και αντικείμενο την εμπορία, επεξεργασία – τυποποίηση, εισαγωγή- εξαγωγή ξηρών και αποξηραμένων φρούτων.

      Η εταιρεία συνεχίζει να δραστηριοποιείται έως και σήμερα με το ίδιο αντικείμενο με την επωνυμία The Perfect Nuts’ Κωνσταντίνος Βορριάς Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. .

    Είμαστε η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα στον κλάδο των ξηρών καρπών  που εγκαταστήσαμε  γραμμή παραγωγής πραγματικής τροποποιημένης ατμόσφαιρας χρησιμοποιώντας υλικά συσκευασίας PET 100% κατάλληλο για τρόφιμα.

 

     Πιστοποιηθήκαμε με το σύστημα διασφάλισης παραγωγής H.A.C.C.P.

     Συνεργασία με τους μεγαλύτερους χονδρέμπορους στην Κεντρική Αγορά Αθηνών με αποκλειστικότητα στα αποξηραμένα φρούτα καθώς και συνεργασία με τους μεγαλύτερους ομίλους Super Market της χώρας μας.

  Λειτουργούμε με χρήση Private Label.

 

H εταιρεία μας είναι σε θέση με τον τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει και την βαθιά γνώση στον τομέα των ξηρών καρπών να προσφέρει σε μια συνεργασία μαζί σας ανταγωνιστικό πακέτο τόσο σε επίπεδο τιμών όσο και σε επίπεδο ποιότητας και τεχνολογικής εξέλιξης  .